Effektiv rekruttering

Med en virksomhedsprofil på studentcrew.dk får du adgang til vores netværk af flere tusinde studerende. De studerende i vores netværk har oprettet et online CV og søger aktivt studie-
jobs på vores platform. Vores studerende kommer fra videregående uddannelser og erhvervs-
uddannelser i København, Aarhus, Aalborg og Odense.

Det er nemt og hurtigt for dig at oprette en virksomhedsprofil og få adgang. Med din profil
kan du fortælle de studerende om din virksomhed, hvad I kan som arbejdsplads og hvilke profiltyper, I søger. Du kan også oprette jobopslag og enkelte opgaver, som de studerende kan ansøge. Du kan endda uploade en caseopgave på dine opslag, som de studerende skal sende løsningsforslag til som led i deres ansøgning.

Når du har oprettet dit opslag går vi igang. Vi markedsfører målrettet dit jobopslag til relevante profiler og fremsender ansøgere inden for 7 hverdage. Vores koncept er No Cure - No Pay så du betaler kun for vores service, hvis vi finder den eller de kandidater, du ønsker at ansætte.

no-cure-no-pay


Dine fordele

Vi gør rekruttering nemt for dig. Du slipper for at spilde tid og ressourcer på tidskrævende opgaver forbundet med rekrutteringsprocessen.
Du opretter en virksomhedsprofil, opretter dit opslag - og så finder vi ansøgerne til dig i løbet af 7 hverdage. Vi sender kun de mest relevante profiler videre til dig, så du slipper for at læse irrelevante ansøgninger igennem. Opret din virksomhedsprofil nu og lad os sammen finde dygtige studerende til din virksomhed!

  • check Nemt og effektivt
  • check Vi filtrerer ansøgninger
  • check Rekrutter gennem cases
  • check No Cure No Pay
  • check Finders fee fra 6000 DKK

Find de rette kandidater

Opret gratis profil

Du bruger Internet Explorer

Internet Explorer er forældet, og Microsoft foretager ikke længere sikkerhedsopdateringer. Af denne grund understøtter vores hjemmeside ikke længere denne browser. For at få adgang til vores side skal du bruge en anden browser.

Find en anden browser herinfo@studentcrew.dk