Effektiv rekruttering

Hos studentCrew får du adgang til et bredt netværk af studerende. Vores studerende kommer fra erhvervs- og videregående uddannelser i København, Århus og Odense. Vi kan hjælpe dig med at finde den profil, du søger. Med en virksomhedsprofil kan du oprette opslag som eksponeres til vores netværk. Du kan endda uploade en case, som vores studerende sender løsningsforslag til. Du betaler kun for vores service, hvis du finder den rette kandidat hos os - No Cure No pay!

Dine fordele

Du slipper for tids- og ressourcespild. Du kan oprette jobopslag gratis, som eksponeres til vores netværk. Vi udvælger de bedste kandidater, så du slipper for en tidskrævende selektering. Du kan også uploade cases, som vores studerende sender dig løsningsforslag til gennem platformen. Vi gør det nemt for dig! Kontakt os nu, for at finde din næste studentermedhjælper.

  • check Nemt og effektivt
  • check Vi filtrerer ansøgninger
  • check Rekrutter gennem cases
  • check No Cure No Pay
  • check Finders fee fra 6000 DKK

Find de rette kandidater

Kontakt os

Du bruger Internet Explorer

Internet Explorer er forældet, og Microsoft foretager ikke længere sikkerhedsopdateringer. Af denne grund understøtter vores hjemmeside ikke længere denne browser. For at få adgang til vores side skal du bruge en anden browser.

Find en anden browser herinfo@studentcrew.dk