Vores team

Hos studentCrew er vi i dag 3 medarbejdere med forskellige kompetencer, uddannelsesretninger og ansvarsområder. Vi har sammensat et team, som brænder for vores vision - nemlig at få flere studerende ud i arbejde. Vi har rødder på CBS, DTU, AAU og ITU og vi forstår, hvordan det er at være studerende, og hvordan problemerne kan løses.

Siden 2017 har vi hjulpet hundredvis af studerende i arbejde og samtidig har vi løst problemer for virksomheder landet over. Hvis du har lyst til en dialog med vores team om, hvordan vi kan løse problemer for dig og din virksomhed, så kontakt os her.

Sådan hjælper vi virksomhederne

Vores kerneopgave er, at matche virksomheder og studerende således, at udbyttet for begge parter bliver så højt som muligt. Vi gør en dyd ud af, kun at optage studerende i netværket, som har udvist en stor interesse i at komme ud og bidrage med deres viden og få erfaring med forskellige opgavetyper i alsidige virksomheder.

Når vi modtager en forespørgsel fra dig, er det først og f remmest vigtigt for os at forstå, hvilke opgaver den studerende skal udføre - men det er også vigtigt for os at forstå, hvem vores kunde er. Hvad sælger I, hvilke værdier har I, hvilke faglige kompetencer søger I og hvilke personlige kompetencer søger I? Svarene på disse spørgsmål er afgørende for, at vi kan lave et godt match.

Vi har studerende tilknyttet fra bl.a. CBS, KEA, KU og ITU, som kan løse opgaver for dig på timebasis. Du slipper for kontraktfohold, administration og forsikringsbøvl - det står vi nemlig for. Alt du skal gøre er at sende os information om hvilke kompetencer du søger, samt hvilke opgaver du skal have hjælp til. Så kontakter vi dig hurtigst muligt i forhold til en dialog omkring at finde den rette studentermedhjælper til din virksomhed.

Er du studerende? Sådan kan vi hjælpe dig

Hvis du vil have et fleksibelt studiejob, hvor du kan styre din arbejdsmængde på dine helt egne vilkår, så skal du være medlem af studentCrew's netværk af studerende. For at blive medlem skal du udfylde ansøgningsformularen her. Vi gennemgår din ansøgning i løbet af 5 hverdage, og vender tilbage til dig. Når du optages i netværket, modtager du et login. Med dit login kan du logge på og tage opgaver inden for forskellinge brancher! Vil du vide mere om hvordan du kan finde et studiejob gennem StudentCrew, så tag et kig her.

Hos studentCrew har du helt gratis muligheden for at komme i arbejde hos nogle af landets ledende virksomheder. Vi har kunder i København og Århus, som har brug for dine kompetencer. Hos studentCrew er det ikke længere alene dit eget netværk, der afgør dine muligheder, men i stedet fælles netværk af virksomheder! Hvad enten du søger studierelevante opgaver eller serveringsvagter til at supplere din SU, så kan studentCrew hjælpe dig ud i arbejde.

Du modtager i forbindelse med din første opgave for studentCrew en tilknytningsaftale. Vi sørger for at du til en hver tid er forsikret, når du er i arbejde for os og vores kunder. Timelønnen hos studentCrew er 140 DKK pr. time, og ved arbejde som kræves udført efter 22.00 er timelønnen 150 DKK.

Du bruger Internet Explorer

Internet Explorer er forældet, og Microsoft foretager ikke længere sikkerhedsopdateringer. Af denne grund understøtter vores hjemmeside ikke længere denne browser. For at få adgang til vores side skal du bruge en anden browser.

Find en anden browser herinfo@studentcrew.dk