Slip for administration

Med en virksomhedsprofil kan du tilknytte kompetente studerende på timebasis gennem studentCrew. Vi klarer al administration, timeregistrering, honorering, kontraktforhold og erhvervsforsikringer. Du får fleksible vilkår og undgår tidsspild.

Vores priser ligger mellem 240 - 270 DKK pr. time. Vi fakturerer på månedsbasis og du kan hele tiden følge med i, godkende og afvise de timer din studentermedhjælper indberetter.

Vores studerende søger aktivt studiejob og erhvervserfaring i og omkring studiebyerne København, Aarhus, Aalborg og Odense.

Dine fordele

Ved at tilknytte en studerende på timebasis gennem studentCrew opnår du maksimal fleksibilitet. Du slipper for kontraktforhold og administrativt bøvl. Det klarer vi for dig! Du kan agilt styre dine personaleomkostninger smarkt og effektivt.
Opret en virksomhedsprofil og kom i gang med at finde de kompetencer, du søger.

  • check Fleksible vilkår
  • check Vi står for administration
  • check Kompetente studerende
  • check Adgang til stort netværk
  • check Fra 240 kr. pr. time

Find din næste studentermedhjælper

Opret gratis profil

Du bruger Internet Explorer

Internet Explorer er forældet, og Microsoft foretager ikke længere sikkerhedsopdateringer. Af denne grund understøtter vores hjemmeside ikke længere denne browser. For at få adgang til vores side skal du bruge en anden browser.

Find en anden browser herinfo@studentcrew.dk