Sådan fungerer jobportalen

Hos studentCrew får du en fod indenfor i erhvervslivet i løbet af din studietid.

Vi matcher din profil og dine kompetencer med relevante virksomheder. Vi hjælper dig med at finde studierelevant arbejde og opgaver, så du kan supplere din SU på dine vilkår. Det er gratis at oprette en profil!

Hvis du vil have fleksibelt arbejde, hvor du selv styre arbejdsmængde, så skal du oprette en bruger nu. For at blive medlem skal du være fyldt 18 år og du skal udfylde en ansøgningsformular.

Din ansøgning gennemgås af vores medarbejder i løbet af 5 hverdage. Når du er godkendt, får du adgang til vores job- og opgavebank. Du får også adgang til en række videoguides til jobsamtaler, opgaveløsning og andre gode råd.

I forbindelse med din første opgave for studentCrew modtager du en tilknytningsaftale. Vi sørger for honorering, timeregistrering og erhvervsforsikring.

Bliv en del af netværket for at finde relevant arbejde og sæt skub i din karriere!

Sådan fungerer jobportalen illustration.

Fleksibilitet i dit studiejob

Hos studentCrew har du helt gratis muligheden for at komme i arbejde hos nogle af landets ledende virksomheder. Vi samarbejder med virksomheder i København, Århus, Odense og Aalborg, som søger dine kompetencer.

Hos os er det ikke dit personlige netværk, der afgør dine muligheder, men i stedet vores fælles netværk af virksomheder! StudentCrew kan hjælpe dig i arbejde, hvad enten du søger studierelevante opgaver eller serverings- og eventvagter til at supplere din SU.

Opret en profil og bliv klogere på dine muligheder!

Fleksibilitet i dit studiejob illustration.

Bliv medlem og find arbejde på dine vilkår

Opret profil

Du bruger Internet Explorer

Internet Explorer er forældet, og Microsoft foretager ikke længere sikkerhedsopdateringer. Af denne grund understøtter vores hjemmeside ikke længere denne browser. For at få adgang til vores side skal du bruge en anden browser.

Find en anden browser herinfo@studentcrew.dk