På udkig efter et studiejob?

Bliv medlem af vores jobportal gratis og udvid dit CV med et af vores relevante studiejobs 

Søger du et relevant studiejob?

Hos studentCrew giver vi dig en mulighed for at få en fod inden for i erhvervslivet under din studietid.

Vi matcher dine kompetencer med relevante virksomheder. Bliv en del af vores jobportal gratis, så hjælper vi dig med at finde dit næste studiejob.

Sådan fungerer jobportalen 

Hvis du vil have et fleksibelt studiejob, hvor du kan styre din arbejdsmængde på dine helt egne vilkår, så skal du være medlem af studentCrew's netværk af studerende. For at blive medlem skal du udfylde ansøgningsformularen her. Vi gennemgår din ansøgning i løbet af 7 dage, og vender tilbage til dig. Når du optages i netværket, modtager du et login. Med dit login kan du logge på og tage opgaver inden for forskellinge brancher! 

Du modtager i forbindelse med din første opgave for studentCrew en kontrakt, og du ansættes som timelønnet hos os. Vi sørger for at du til en hver tid er forsikret, når du er i arbejde for os og vores kunder. Timelønnen hos studentCrew er 130 DKK pr. time, og ved arbejde som kræves udført efter 22.00 er timelønnen 145 DKK. 

Forskellige typer studiejobs

Hos studentCrew har du helt gratis muligheden for at komme i arbejde hos nogle af landets ledende virksomheder. Vi har kunder i København og Århus, som har brug for dine kompetencer. Hos studentCrew er det ikke længere alene dit eget netværk, der afgør dine muligheder, men i stedet fælles netværk af virksomheder! Hvad enten du søger studierelevante opgaver eller serveringsvagter til at supplere din SU, så kan studentCrew hjælpe dig ud i arbejde.

Hvor mange timer er et studiejob?

De fleste studiejobs involverer et fast normeret timeantal pr. uge. Hos studentCrew kan du helt selv vælge, hvor mange timer du vil have, og hvilke opgavetyper du ønsker. 

Den store studiehåndbog

Hvis ikke du allerede har smugkigget på vores blog, kan vi uden tvivl anbefale dig at du tager et hurtigt kig. Bloggen indholder en masse gode tips og tricks til alt fra hvordan du spare penge på studiebøger til hvordan du optimere din LinkedIn profil og til apps der gør din hverdag nemmere.

4.7 129 Anmeldelser

Virksomhed

Søger du job?

Kontakt

  • Dronningens Tværgade 7  1302 København K

  • Ring til os +45 71 74 70 77

  • Skriv til os info@studentcrew.dk

  • CVR 38345273

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Find studerende indenfor

jobtyperne:

Telefon : +45 71 74 70 77

CVR:  38 34 52 73

© 2019 by studentCrew | Designet af WEB Designerne

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Ikon