Det siger studerende om StudentCrew...

 • Profilbillede af Frederikke.
  Frederikke Sarah HeaveyCopenhagen Business SchoolCand. Merc International Business Communication

  Jeg har været medlem af studentCrew i omkring 3 år og har været positivt overrasket over de utroligt mange studiejobs, der har vist sig gennem tiden. Gennem studentCrew har jeg nu fået mit drømmejob, og processen har være meget overkommelig. StudentCrew har gjort jobsøgningen nem og smertefri i en travl hverdag som studerende. Min nye stilling er som Change Management Assistant i ROCKWOOL.

  Læs mere
 • Profilbillede af Helene.
  Helene HebroeKøbenhavns ErhvervsakademiBA Innovation & Entrepreneurship

  Min oplevelse med rekruttering gennem studentCrew var helt vildt fantastisk. Ikke nok med at de hjalp mig med at finde to rigtig spændende jobs - det ene freelance og det andet et fast studiejob - så er de bare utroligt søde og behjælpelige med alle de spørgsmål man måtte have. Jeg vil helt klart anbefale studentCrew til andre studerende. Det er nemt at benytte, og man får et overblik over jobs som passer til ens profil, hvilket giver en masse karrieremæssige muligheder.

  Læs mere
 • Profilbillede af Jacob.
  Jacob StenshøjIT UniversitetetBA Digital Design & Interaktive teknologier

  Jeg er blevet fastansat som studentermedhjælper i en virksomhed, som ikke havde været en realitet, hvis det ikke var for studentCrew. Jeg vil klart anbefale andre studerende at bruge studentCrew, hvis de mangler et fast studiejob eller blot nogle kortsigtede studierelevante freelanceopgaver. Det er let at bruge, folkene bag er søde og behjælpelige, og så giver det karrieremæssige muligheder.

  Læs mere
 • Profilbillede af William.
  William BiørnstadCopenhagen Business SchoolCand. Merc Strategy, Organization & Leadership

  Få dage efter jeg oprettede mig på studentCrew, havde de fundet et relevant studiejob, der passede perfekt til mig. De assisterede med kontakten og hjalp mig gennem ansøgningsprocessen til jobsamtalen. Hvis du er træt af at bruge en masse tid på at skulle læse irrelevante jobopslag, og du ønsker professionel hjælp og mere tryghed i jobsøgningsprocessen, så vil jeg klart anbefale studentCrew!

  Læs mere
 • Profilbillede af Emilie.
  Emilie Bang NielsenKøbenhavns UniversitetCand. scient. pol

  Jeg har benyttet mig af studentCrew over flere omgange til at finde et studiejob. Ansøgningsprocessen og oprettelse af bruger + CV er nemt. Hos studentCrew er der både kommunikation før, under og efter en potentiel jobsamtale, hvilket skaber tryghed. De agerer sparringspartnere undervejs, kommer med gode råd og sørger altid for at afklare spørgsmål undervejs. Jeg vil derfor klart anbefale andre studerende at gøre brug af studentCrew!

  Læs mere
 • Profilbillede af Mathias.
  Mathias NielsenKøbenhavns UniversitetMSc of Computer Science

  Jeg har benyttet studentCrew til at finde studiejob, og jeg kan klart anbefale dem til andre studerende, der leder. Oprettelsen af bruger var nem og det krævede kun et par klik at søge mit første job. Jeg endte med at få det helt rigtige studiejob. Så stor anbefaling herfra!

  Læs mere

Sådan fungerer jobportalen

Hos studentCrew hjælper vi dig med at få studie og karriere til at hænge sammen! Med en profil på studentcrew.dk kan du søge studiejob og enkelte opgaver og vagter hos nogle af Danmarks ledende virksomheder. Hos studentCrew giver vi dig muligheden for at få en fod indenfor i erhvervslivet i løbet af din studietid.

Det er gratis at oprette en profil og være en del af studentCrew’s netværk. Det tager 10 minutter at færdiggøre din profil med at skarpt CV med vores CV-værktøj. Vi guider dig gennem processen, så vi er sikre på, at din profil fremhæver det du kan bidrage med på en arbejdsplads. For at din profil godkendes, skal du være fyldt 18 år.

Din ansøgning gennemgås af vores medarbejder i løbet af 5 hverdage. Når du er godkendt, får du adgang til de studiejob, opgaver og vagter, som annonceres på vores platform.

Som en del af studentCrew matcher vores personale din profil og dine kompetencer med relevante stillinger og virksomheder. Vi hjælper dig med at finde studierelevant arbejde og opgaver, så du kan supplere din SU på dine vilkår.

Du får også adgang til en række videoguides om jobsamtaler, opgaveløsning, studieliv og andre vigtige emner.

I forbindelse med din første opgave for studentCrew modtager du en tilknytningsaftale. Vi sørger for honorering, timeregistrering og erhvervsforsikring.

Opret en profil, bliv en del af netværket og find det studiejob, du drømmer om!

Sådan fungerer jobportalen illustration.

Fleksibilitet i dit studiejob

Med en gratis profil på studentcrew.dk har du muligheden for at komme i arbejde hos nogle af landets ledende virksomheder. Vi samarbejder med ledende virksomheder i København, Århus, Odense og Aalborg, som søger dine kompetencer.

Vi udbyder almindelige studiejob, praktikpladser og fuldtidsstillinger, som alle er målrettet studerende og nyuddannede. Du kan også tage enkelte opgaver eller vagter på vores platformen til at supplere SU’en, når økonomien har brug for det. Vi samarbejder med store venues, som gør det muligt for os at tilbyde tjener- og andre servicevagter løbende.

Med en profil på studentcrew.dk er det ikke længere dit personlige netværk, der afgør dine muligheder, men i stedet vores fælles netværk af virksomheder! Vi hjælper dig i arbejde, hvad enten du søger studierelevante opgaver eller serverings- og eventvagter til at supplere din SU. Gør dig selv en tjeneste og brug 10 minutter på at oprette din profil.

Opret en profil og bliv klogere på dine muligheder!

Fleksibilitet i dit studiejob illustration.

Opret en profil og lad os finde dit studiejob nemt og hurtigt!

Opret profil

Ofte stillede spørgsmål

Herunder kan du få svar på de spørgsmål, vi oftest bliver stillet i forhold at være og blive medlem hos studentCrew som studerende.

Hvordan tilmelder man sig StudentCrew som studerende?

Det er gratis at være en del af studentcrew.dk. Opret din profil og udfyld dit CV i vores step-by-step CV-værktøj, som guider dig sikkert gennem processen. Når du har færdiggjort dit CV, gennemgås det af en af vores medarbejder og du får svar inden for 5 hverdage.

Når dit CV er godkendt af vores medarbejdere, kan du med få klik ansøge spændende studiestillinger. Hos os slipper du for at skrive lange ansøgninger.

Som medlem af studentCrew kan du også blive kontaktet direkte af os, hvis vi mener at du matcher en bestemt stilling på studentcrew.dk. Vi anbefaler derfor, at du løbende opdaterer dit CV for at optimere dine muligheder for at blive headhuntet til spændende studiejobs.

Hvilke studiejobs kan man få gennem studentCrew?

Hos studentCrew arbejde vi sammen med en masse spændende virksomheder på tværs af brancher og fagområder. Det betyder, at studerende med en profil på studentcrew.dk har mulighed for at ansøge studiestillinger inden for en lang række forskellige områder. Det kan være områder som online marketing, business analyse, økonomi, politik, salg og service, design og grafisk produktion. Listen fortsætter.

Udover studierelevante stillinger samarbejder studentCrew også med store venues i Danmark. Det betyder, at vi kan tilbyde enkelte og fleksible vagter til vores studerende. Du kan nemt tage fx en tjenervagt, og supplere din SU, hvis økonomien er knap. Vi bestræber os på, at gøre det så nemt som muligt for dig, at være studerende på jobmarkedet.

Hvad kræver det at blive en del af studentCrew?

For at blive en del af studentCrew skal du være fyldt 18 år og udfylde et digitalt CV, som gennemgås af os. Vi anbefaler, at du er studerende eller på anden vis er på vej gennem uddannelsessystemet, da de stillinger, der annonceres på vores platform primært rettes mod studerende. Nogle af de udbudte job og opgaver vil egne sig godt til personer, der har sabbatår eller er mellem uddannelser.

Vi bestræber os på at finde studiejobs, som passer til de profiler, der findes på vores platform. Det er derfor vigtigt at du skræddersyr dit CV, og løbende opdaterer det, så vi kan matche din profil med det rette studiejob. Du vil have mulighed for at se alle de ledige studiejob vores virksomhedspartnere udbyder.

Hvilke fordele får jeg med en profil på studentcrew.dk?

Med en profil på studentcrew.dk får du mulighed for at blive headhuntet til virksomheder, som søger studerende, som matcher din profil og kompetencer.

Du får også adgang til pulje af studiejobs fra spændende virksomheder, som annoncere deres ledige stillinger på studentcrew.dk. Du kan kun få adgang til disse jobs med en profil.

Slutteligt, kan du med en profil se nyttige videoguides, hvor vi giver dig indsigter, som kan hjælpe dig i din søgen på det rette studiejob. Vi har blandt andet videoer om, hvordan du skal gribe en jobsamtale an, hvordan du optimere dit CV og om hvordan du skriver en god motiveret ansøgning.

Hvordan honoreres opgaver jeg tager gennem studentcrew.dk?

I forbindelse med din første opgave gennem studentCrew modtager du en kontrakt gennem vores online kontraktsystem. Kontrakten underskrives også online.

Derefter indtaster du dine stamoplysninger, så vi kan udbetale dit honorar gennem Nemkonto. Du kan registrere dine arbejdstimer i vores system, og dit honorar udbetales derefter med afsæt i dine indberettede timer. Du honoreres 140 DKK pr. time og 150 DKK pr. time ved arbejde som kræves udført mellem kl. 22.00-06.00.

Du bruger Internet Explorer

Internet Explorer er forældet, og Microsoft foretager ikke længere sikkerhedsopdateringer. Af denne grund understøtter vores hjemmeside ikke længere denne browser. For at få adgang til vores side skal du bruge en anden browser.

Find en anden browser herinfo@studentcrew.dk