Slip for administration

Med en virksomhedsprofil på studentcrew.dk kan du finde erfarent eventpersonale, som kan hjælpe dig med afviklingen af dit næste arrangement. Mange af vores studerende har erfaring fra servicefag, og de kan hjælpe dig. Vi har tjenere, bartendere, runnere, værter m.fl.

Du opretter en profil, opretter et opslag og fortæller os, hvad du leder efter. Vi står for at finde det rigtige personale og sender dem til dig. Vi sørger også for alt det administrative, herunder briefing, forsikring, timeregistrering, honorering, kontraktforhold mv. Så kan du holde fokus på din kunde.

StudentCrew leverer i dag personale til store venues som VEGA, Docken, Nationalmuseet, Øresound Festival, Experimentariet, København Zoo m.fl.

Dine fordele

Vi hjælper dig med at finde det rette personale. Du slipper for at stresse over bemandingen. Du slipper for administration og bøvl. Vi sørger for briefing af personalet inden fremmøde. Vi sørger for dresscoden overholdes. Efter afviklingen sørger vi for timeregistrering og honorering! Du skal kunne fokusere på din kunde. Gør det nemt for dig selv og find dit personale hos os.

  • check Serviceminded personale
  • check Briefing og evaluering
  • check Honorering og timeregistrering
  • check Ansvarsforsikring
  • check Fra 240 DKK pr. time

Find det rette eventpersonale

Opret gratis profil

Du bruger Internet Explorer

Internet Explorer er forældet, og Microsoft foretager ikke længere sikkerhedsopdateringer. Af denne grund understøtter vores hjemmeside ikke længere denne browser. For at få adgang til vores side skal du bruge en anden browser.

Find en anden browser herinfo@studentcrew.dk