Slip for administration

Hos studentCrew kan du hyre dygtige og serviceminded personale til afviklingen af dit næste event. Vores studerende har erfaring fra servicefaget som tjenere, bartendere, værter, runnere mv. Vi sørger for rekruttering, briefing, dresscode, timeregistrering, honorering, forsikring og evaluering, så du kan fokusere på din kunde! StudentCrew leverer i dag personale til store venues som VEGA, TAP1, Experimentariet, Nationalmuseet m.fl.

Dine fordele

Du slipper for at stresse over bemandingen af dine events. Vi finder serviceminded og arbejdsvilligt personale til dig. Vi sørger for briefing af personalet inden fremmøde. Vi sørger for dresscoden overholdes. Efter afviklingen sørger vi for timeregistrering og honorering, så du slipper for et logistisk mareridt! Gør det nemt for dig selv og find dit personale hos os.

  • check Serviceminded personale
  • check Briefing og evaluering
  • check Honorering og timeregistrering
  • check Ansvarsforsikring
  • check Fra 220 DKK pr. time

Find det rette eventpersonale

Kontakt os

Du bruger Internet Explorer

Internet Explorer er forældet, og Microsoft foretager ikke længere sikkerhedsopdateringer. Af denne grund understøtter vores hjemmeside ikke længere denne browser. For at få adgang til vores side skal du bruge en anden browser.

Find en anden browser herinfo@studentcrew.dk