CV

1) Anvendelse og videregivelse af oplysninger fra CV

studentCrew anvender og videregiver oplysninger, som studentCrew indhenter om dig under tilknytningsprocessen, herunder oplysninger fra det personlige CV samt detaljer fra formularudfyldelsen vedrørende uddannelsesgrad og erhvervserfaring. Dette gøres for at fremskaffe relevante jobs og opgaver.

2) Videregivelse af personoplysninger

Dine personoplysninger bliver videregivet til studentCrews erhvervskunder, som specifikt ønsker adgang til oplysningerne, som de skal benytte, for at kunne udvælge de rette kandidater og freelancere. Ingen af erhvervskunderne har ret til at videregive de oplysninger, de får adgang til.

3) Typer af videregivne oplysninger

Oplysningerne inkluderer tidligere erhvervserfaring, tidligere samt nuværende uddannelsessituation, sprogkundskaber, IT-evner, evt. kørekort, frivilligt arbejde og sportsinteresse.

4) Tidsbegrænsning, underretning m.v.

Samtykket gælder indtil Freelanceaftalen med studentCrew opsiges af dig eller studentCrew. Samtykket kan til enhver tid trækkes tilbage, og vildledende eller urigtige oplysninger kan til enhver tid berigtiges eller slettes.

Du bruger Internet Explorer

Internet Explorer er forældet, og Microsoft foretager ikke længere sikkerhedsopdateringer. Af denne grund understøtter vores hjemmeside ikke længere denne browser. For at få adgang til vores side skal du bruge en anden browser.

Find en anden browser herinfo@studentcrew.dk