CASES

Vi har siden 2017 hjulpet både store og små virksomheder med at finde studerende til alsidige opgaver. Her finder du et kort oprids af, hvad vi har lavet for vores kunder.

Kontakt os her, vis du har spørgsmål til en case eller er interesseret i at høre,

hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.

Du kan blandt høre vores kunde Madkastellet fortælle om vores samarbejde her!

Vi har hjulpet disse virksomheder..

Vi har siden 2017 haft et tæt samarbejde med Madkastellet. Vi leverer tjenere, bartendere og runnere til eventafvikling.

 

Her kan du finde vores tjenere og bartendere til din næste fest? 

Vi har hjulpet Tivoli med at dekorerer haven ved juletid. Vores studerende var med til udlægningen af sne i november og december i 2017.

Sådan kan vi vores studerende hjælpe med praktisk arbejde

Vi sampler løbende produkter for The Coca Cola Company. Vores studerende har samplet Coke Zero og Sprite i mange af landet byer!

Find dygtige studentermedhjælpere til sampling.

Vi har siden 2017 rekrutteret studerende med specifikke kompetencer til projekter hos Format agency.

 

Find medarbejdere til events

Vi har et tæt samarbejde med PR-bureauet Essencius. Vi leverer blandt andet samplere, facere og studentermedhjælpere til Essencius A/S.

Læs vores indlæg om, hvordan studentermedhjælpere kan hjælpe jer.

Vi har hjulpet reklamebureauet LiquidMinds ved afvikling af julefrokoster, sommerfester og receptioner. Vores studerende sørger for at festerne spiller!

Vi hjælper eventbureauet Allianc med bemanding af aktiveringer rundt omkring i Danmark. Vores studerende har gennem Allianc repræsenteret store brands som LEGO, SP12 og Vi Elsker 90'erne.

Vi har rekrutteret studerende til sampling af Fuze Tea i København, Århus, Odense og Aalborg. Vores studerende var med til at gøre lanceringen af Fuze Tea til en stor succes i Danmark! 

Læs mere om rekruttering af studerende til sampling?

Vi hjalp reklamebureauet Sylvester Hvid & Co med afviklingen af deres kampagne for Ingeniør-foreningen IDA. Vores studerende hvervede nye medlemmer til foreningen på universiteterne.

Vi har siden foråret 2018 haft en samarbejde med Vitamin Well ApS. Vi har løbende studerende på gader og stræder for Nocco og Vitamin Well for at sample produkter. 

Vi har rekrutteret studentermedhjælpere til salgsafdelingen hos virksomheden Snevagten A/S.

Vores studerende hjælper løbende børnetøjs-butikken Alerin med sortering af lagervarer, afsendelse af pakker og andre praktiske opgaver.

Vi står for bemandingen af piccolinestillingen ved  det digitale bureau CPH Cloud i København. Vi står for kontraktforhold, lønafvikling og forsikring.

 

Vi finder afløser ved ferie og sygdom så alt spiller!

 

Læs vores indlæg om rekruttering af fastansatte.

Vi hjælper også reklamebureauet Raffinaderiet i København med bemandingen af deres piccolinestilling. Her tager vi os af kontraktforhold, lønafvikling og forsikring.

 

Vi finder afløser ved ferie og sygdom så alt spiller!

Vi har hjulpet Vertical Strategy med at finde afløsere til piccolinestillingen på deres kontorer.

Vi sørger for alle administrative poster for at gøre det så fleksibelt som muligt for vores kunder.

Vi har hjulpet Operate A/S med at finde afløsere til piccolinestillingen på deres kontorer. Vi sørger for alle administrative poster for at gøre det så fleksibelt som muligt for vores kunder.

Vores studerende har hjulpet det digitale bureau Subsero med at varetage opgaver med SoMe, online markedsføring og research.

Vores studerende hjælper løbende den digitale virksomhed INNX med tidskrævende datatræks-opgaver. Vi sørger for høj kvalitet samt at opgaven varetages af de rette studerende.

Vi har hjulpet virksomheden Zorse Media med rekruttering af en Front-end Developer til eksekvering af et 6 ugers projekt.

Læs om vores studentermedhjælpere til kontorarbejde.

Vi har hjulpet Grunk Event med at finde personale til afvikling af firmafester i Jylland. Vi har studerende med erfaring som tjenere, bartender og værter.

Vi har hjulpet Kemp & Kjær eksekveringen af en telefonisk salgskampagne. Vores studerende ringede rundt til store kunder med et salgspitch.

Vores studerende har hjulpet konsulent-virksomheden Qbis med tidskrævende transkriberinger dybdegående interviews.

Vi har hjulpet Adapt Agency ved afviklingen af en større firmafest. Vi leverede bartendere, ølskænkere og runnere, som sørgede for gode drinks og højt humør!

Vi har hjulpet cateringfirmaet GastroPartner med bemanding af tjenere og bartendere til afvikling af fede arrangementer i Århus og omegn.

Vi har siden 2018 haft et tæt samarbejde med Venue CPH. Vi leverer tjenere, bartendere og runnere til eventafvikling.

 

Her kan du finde vores tjenere og bartendere til din næste fest? 

Vores studerende med hjælper bureauet Orbit Red med specifikke opgaver inden for datatræk og opstilling af grafer og datasæt.

 

Find studentermedhjælpere

Virksomhed

Søger du job?

Kontakt

  • Dronningens Tværgade 7  1302 København K

  • Ring til os +45 71 74 70 77

  • Skriv til os info@studentcrew.dk

  • CVR 38345273

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Find studerende indenfor

jobtyperne:

Telefon : +45 71 74 70 77

CVR:  38 34 52 73

© 2019 by studentCrew | Designet af WEB Designerne

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Ikon