Find en tjener til et arrangement eller til fastansættelse

Er du på udkig efter en tjener?

Hvis din virksomhed eller restaurant søger tjenere eller andet eventpersonale skal du læse med her. Vi kan hjælpe dig med at finde erfarent eventpersonale - hvad end det er tjenere, bartender, runnere, praktisk hjælp eller lignende. I dette indlæg giver vi dig tips til, hvordan du finder den rette kandidat til jobbet, uafhængigt af om det drejer sig om et enkelt arrangement eller en fastansættelse i din restaurant eller virksomhed.

Fordelene ved at leje en tjener og eventpersonale

Der er visse fordele ved at leje personale til afvikling af dine arrangementer. Der er visse fordele ved at have sin eget personale. Så hvad skal du vælge? Det er en afvejning du skal lave, men vi kan garantere dig følgende, hvis du booker personale hos studentCrew:

  • Du slipper for administration
  • Vi booker personalet med afsæt i dine krav, så du ikke skal brug tid på det
  • Vi sørger for briefing, erhvervsforsikringer og aflønning
  • Du får en fast kontaktperson hos studentCrew, som du kan kontakte når som helst, hvis du har brug for hjælp.
  • Du får en profil, hvor du kan følge med og give feedback til vores personale.
  • Vores timepris er 250 DKK eks. Moms.
Det sidste, du vil bruge din energi på, er uendelig koordination, sygemeldinger og administration. Lad os klare det for dig - så kan du fokusere på din kunde!

Lej en tjenere hos studentCrew

Vi ved, det kan være svært at finde det rette personale. Derfor har vi stiftet studentCrew. Rigtig mange studerende har flere års erfaring fra servicefaget, og de vil gerne arbejde fra tid til anden! Hos studentCrew kan vi hjælpe dig med at finde det rette personale. Vores netværk består af flere tusinde studerende i København, Aarhus, Aalborg og Odense. Vores mål er at finde det helt personale til dig, så dine arrangementer spiller 100%.

Hos studentCrew er vores opgave at levere den bedste service til din virksomhed. Hvad enten det er eventafvikling, værtskab eller servering, har vi erfaring med store begivenheder og mindre private.

Hvad kan du forvente af vores eventpersonale?

Du kan forvente erfarne tjenere, som ved, hvordan man leverer en god service. Alt vores personale er over 18 år, og kan derfor hjælpe dig med udskænkning. Du kan stille kompetencekrav til det personale, du booker hos os. Skal du bruge en, der kan betjene en espressomaskine - så finder vi det! Skal du bruge personale med hygiejnebevis - så finder vi det!

Hvis du kunne tænke dig at høre nærmere, kan du læse mere om tjenere og bartendere til events. Du kan også oprette en virksomhedsprofil og komme igang med at booke tjenere eller andet personale!

Du bruger Internet Explorer

Internet Explorer er forældet, og Microsoft foretager ikke længere sikkerhedsopdateringer. Af denne grund understøtter vores hjemmeside ikke længere denne browser. For at få adgang til vores side skal du bruge en anden browser.

Find en anden browser herinfo@studentcrew.dk