Find en tjener til et arrangement eller til fastansættelse

Er du på udkig efter en tjener?

Hvis din virksomhed eller restaurant søger en tjener, er der rigtig god grund til at læse med her. I dette indlæg giver vi dig tips til, hvordan du finder den rette kandidat til jobbet, uafhængigt af om det drejer sig om et enkelt arrangement eller en fastansættelse i din restaurant.

Hvad kan du forvente af en dygtig tjener?

Du har ret til at sætte høje krav til din kommende tjener, hvad enten det er en fastansættelse i din restaurant eller en engangsforestilling til firmaarrangementet. Tjeneren skal åbenlyst kunne tolerere sene arbejdstider og fulde gæster. Alsidighed er vigtigt, da der vil være mange bolde i luften, og det skal en tjener kunne håndtere. Der bør stilles høje krav for jer som virksomhed, lige så vel som gæsterne og kollegaerne vil gøre det. En tjener ved dog typisk godt, hvad jobbet indebærer, men det er essentielt at få understreget.

Fordelene ved at leje en tjener

Det sidste, du vil bekymre dig om er, hvordan dine gæster har det i selskabet. Det ideelle scenarie er, at du som vært eller arrangør selv kan nyde arrangementet. Hvis du hyrer en tjener (nærmere et team af tjenere), er der én ting mindre at bekymre sig om. Du får trygheden om, at din begivenhed er under kontrol med erfarne tjenere. Du opnår ultimativ pleje af dine gæster, som skaber en uforglemmelig oplevelse. Du får et problemfrit og rent event, hvor du ikke skal bekymre dig om oprydning, opvask eller skrald. Alt er overladt til et hold af erfarne tjenere, som sikrer dig det bedste helhedsindtryk.

Lej en tjenere hos studentCrew

Vi ved, hvor svært det kan være at finde den rette kandidat. Derfor er studentCrew sat i værk. studentCrew kan hjælpe dig med at finde den rette kandidat. Vi besidder mange kandidater, der er hungrige efter at komme i arbejde. Vores mål er at finde den helt rigtige kandidat til dit arbejde, således at dit arrangement bliver en uforglemmelig oplevelse for gæsterne.

Hos studentCrew er vores opgave at levere den bedste service i din virksomhed. Hvad enten det er eventafvikling, værtskab eller servering, har vi erfaring med store begivenheder og mindre private. Derudover består vores netværk ligeledes af kandidater, der kan tiltræde på fast basis i din virksomhed eller restaurant, såfremt behovet skulle opstå. Vi garanterer energiske unge mennesker, der har et mål om at levere den bedste service til dine arrangementer. Vores netværk af tjenere er erfarne og kan tolerere dine krav.

Hvis du kunne tænke dig at høre nærmere, kan du læse mere om tjenere og bartendere til events eller ringe til os på +45 71 74 70 77.

Du bruger Internet Explorer

Internet Explorer er forældet, og Microsoft foretager ikke længere sikkerhedsopdateringer. Af denne grund understøtter vores hjemmeside ikke længere denne browser. For at få adgang til vores side skal du bruge en anden browser.

Find en anden browser herinfo@studentcrew.dk