Hvordan rekrutterer man talenter til sin virksomhed?

rekruttering af talent

Har du svært ved at tiltrække de rette talenter? I en hverdag med mange opgaver, kan det være svært at finde tid og overskud til rekruttering. Kampen om de dygtige studerende er hård. Et stillingsopslag på din hjemmeside og deling på sociale medier rækker sjældent langt nok.

Du skal vide, hvor du kan nå ud til kandidaterne, hvad der motiverer dem, og hvordan du bedst muligt formidler de muligheder, de får hos dig. Vi har bygget et værktøj til oprettelse af jobopslag, hvor vi guider dig gennem processen og giver dig gode råd undervejs til hvad du bør inkludere i dit opslag. Med en virksomhedsprofil på studentcrew.dk giver vi dig de optimale forhold for rekruttering af studentermedhjælpere.

Sådan hjælper vi jer

Rekrutteringsprocessen hos studentCrew tager typisk 7 dage. I denne tid annonceres dit opslag, hvorefter det målrettes markedsføres til de profiler på vores platform, som matcher nogle af dine kompetencekrav. Vi promoverer jeres stillingsopslag ved hjælp af individuelle, målrettede e-mail-kampagner. Vores medarbejder kontakter også relevante profiler og præsenterer dem for stillingen, du har slået op. Du kan chatte med de screenede kandidater, som har søgt din stilling.

Efter 7 dage gennemgår vi ansøgerne til dit opslag. Vi sender kun relevante ansøgere videre til dig, så du slipper for at bruge tid på at gennemlæse irelevante ansøgninger.

Vi sørger desuden for at alle ansøgere får en tilbagemelding, så du kan fokusere på de kandidater, du ønsker at gå videre med.

Hos os skal du ikke være rekrutteringsekspert og navigere i mange systemer og metoder. Vi klarer det for dig!

Er du klar til at finde jeres næste talent?

Opret en gratis virksomhedsprofil og opret dit jobopslag her. Hvis du har spørgsmål eller brug for sparring omkring rekruttering af talenter kan du ringe til os på 71 74 70 77 eller kontakte os.

Du bruger Internet Explorer

Internet Explorer er forældet, og Microsoft foretager ikke længere sikkerhedsopdateringer. Af denne grund understøtter vores hjemmeside ikke længere denne browser. For at få adgang til vores side skal du bruge en anden browser.

Find en anden browser herinfo@studentcrew.dk