Find medarbejder til drift og salg

find medarbejder til drift og salg

Har du travlt, og mangler du en midlertidig eller en fast medarbejder? Så kan studentCrew hjælpe dig.

Vi har gennem specialiseret os i at levere kompetent arbejdskraft i form af unge talenter fra Danmarks uddannelsesinstitutioner inden for områderne:

  • Salg
  • Kundeservice
  • Kontor- og administrativt arbejde

Ekstern arbejdskraft

Vi løser alt fra kortvarige vikaropgaver til langsigtede rekrutterings- og bemandingsløsninger, hvor vi håndterer dit korps af kundeservicemedarbejdere. Vi har bl.a. løst sådanne opgaver for store aktører Statens IT og vækstvirksomheder som Sprout World.

Unge, motiverede studerende

Vores kandidater er ambitiøse studerende; De besidder den nyeste viden, er sultne efter erhvervserfaring og ikke bange for at tage fat.

Find personale her

Opret en gratis virksomhedsprofil og find den rette studentermedhjælper til jeres virksomhed. Hvis du har spørgsmål eller brug for sparring omkring rekruttering af studentermedhjælpere kan du ringe til os på 71 74 70 77 eller kontakte os.

Du bruger Internet Explorer

Internet Explorer er forældet, og Microsoft foretager ikke længere sikkerhedsopdateringer. Af denne grund understøtter vores hjemmeside ikke længere denne browser. For at få adgang til vores side skal du bruge en anden browser.

Find en anden browser herinfo@studentcrew.dk