Find den rette IT supporter til din virksomhed

it-support

Når du skal finde en IT supporter

En IT supporter kan have stor betydning for en virksomheds daglige drift. Derfor er det også vigtigt at være bemandet i afdelingen, således at man kan regne med at få den nødvendige hjælp, hvis der skulle opstå problemer. I dette indlæg, kommer vi med tips til at finde de bedste kandidater.

Benyt en studerende som IT supporter

Det kunne være en god idé at ansætte en studentermedhjælper i din IT-afdeling. Først og fremmest har de fleste studerende flair for IT, da det i høj grad bliver brugt i undervisningen. Derudover opleves der en stor stigning af efterspørgslen på IT uddannelserne i København. Det viser sig, at ITU for andet år i træk oplevede ansøgerrekord i 2017, hvorfor der bør være udsigt til mange IT studerende, der søger arbejde. De simple opgaver kan de fleste studerende tage sig af, mens de mere komplicerede kan varetages af studerende fra IT universitet.

Fordele ved at benytte en studerende

De studerende er ganske alsidige, og de brænder for at bruge deres viden fra undervisningen i praksis. I dette tilfælde med IT opgaver, er det måske ikke i alle situationer, de kan bruge viden fra undervisningen, og det giver dem endnu større motivation til at lære fra din virksomhed. Mange studerende er lærenemme og gode til at håndtere flere bolde i luften på samme tid, da man i høj grad også oplever dét på universitetet. Det er utroligt vigtigt for en studerende at vise sin bedste side, da man enten gerne vil blive i virksomheden og forfremmes, eller for at man kan få en god anbefaling med, som styrker ens profil. Ydermere er studentermedhjælpere fleksible i forhold til antal timer om ugen, og arbejdskraften er billigere, da de som bekendt har et lønloft i forhold til SU.

Få klaret de simple komplikationer med en IT supporter

Arbejdsopgaverne kunne, til inspiration, eksempelvis være klargøring og opsætning af computere og mobiltelefoner. Herudover support til hardware, software og løbende vedligeholdelse og support af computere og telefoner. Dette kan skabe simple komplikationer i virksomheden, som en studentermedhjælper hurtigt kan lære at håndtere, hvis ikke denne kan dét i forvejen.

Hvordan finder man den rette kandidat?

Det kan ofte være svært at finde den rette kandidat, især blandt studenter-medhjælpere. Der bruges meget tid, mange penge og ressourcer på rekruttering. Dette vil StudentCrew frigøre jer for. Vi har, hos StudentCrew, et fantastisk netværk af studerende, der brænder for at komme i arbejde. StudentCrew har studerende fra alle hovedstadsområdets universiteter, hvilket gør vores løsning utrolig alsidig.

Når I er på udkig efter en IT supporter, kan vi således målrette stillingen til vores studerende på ITU og DTU. Det sikrer din virksomhed en række kompetente kandidater, der er ærgerrige og hungrige efter at komme i gang.

Du bruger Internet Explorer

Internet Explorer er forældet, og Microsoft foretager ikke længere sikkerhedsopdateringer. Af denne grund understøtter vores hjemmeside ikke længere denne browser. For at få adgang til vores side skal du bruge en anden browser.

Find en anden browser herinfo@studentcrew.dk