studentCrew blog

På denne blog kan du finde gode råd, tips og tricks i forhold til din næste studiemedhjælper.

Find den rette IT supporter til din virksomhed

Udgivet: 15/11-2018

En IT supporter kan have stor betydning for en virksomheds daglige drift. Derfor er det også vigtigt at være bemandet i afdelingen, således at man kan regne med at få den nødvendige hjælp.

Læs indlægget

Gode grunde til at ansætte en studentermedhjælper

Udgivet: 15/11-2018

En studentermedhjælper kan kontribuere til en virksomhed på mange måder. Overordnet, er den studerende alsidig og kan hjælpe virksomheden på flere områder.

Læs indlægget

Hvordan rekrutterer man talenter til sin virksomhed?

Udgivet: 9/10-2021

Har du svært ved at tiltrække de rette talenter? I en hverdag med mange opgaver, kan det være svært at finde tid og overskud til rekruttering. Læs med her og få nogle gode tips til dit næste opslag.

Læs indlægget

Find en tjener til et arrangement eller til fastansættelse

Udgivet: 7/7-2019

Hvis din virksomhed eller restaurant søger en tjener, er der rigtig god grund til at læse med her. I dette indlæg giver vi dig tips til, hvordan du finder den rette kandidat til jobbet.

Læs indlægget

Sådan finder du en dygtig praktikant

Udgivet: 1/4-2019

Leder du efter en praktikant? Vi har lavet en liste med tre ting, du bør gøre, hvis du vil sikre, at forløbet bliver godt for både din virksomhed og praktikanten.

Læs indlægget

Find medarbejder til finance og økonomi

Udgivet: 9/10-2021

De rette medarbejdere er altafgørende for din virksomheds succes. Ikke mindst, når det gælder medarbejdere til økonomifunktionen og finansielle områder. Se hvordan studentCrew kan hjælpe her.

Læs indlægget

Find personale til lager

Udgivet: 25/10-2021

Mangler du personale til dit lager? Hos studentCrew kan vi hjælpe dig med at finde de rette medarbejdere, som kan hjælpe dig i travle periode. Det rette match er vigtigt, så du undgår dyre erfaringer.

Læs indlægget

Find medarbejder til drift og salg

Udgivet: 21/10-2021

Har du travlt, og mangler du en midlertidig eller en fast medarbejder? Så kan studentCrew hjælpe dig.

Læs indlægget

Du bruger Internet Explorer

Internet Explorer er forældet, og Microsoft foretager ikke længere sikkerhedsopdateringer. Af denne grund understøtter vores hjemmeside ikke længere denne browser. For at få adgang til vores side skal du bruge en anden browser.

Find en anden browser herinfo@studentcrew.dk